BANZ

BANZ , Baby BANZ Inc, e Австралиски дизајниран бренд за деца кој постои од 2001-ва година на Светскиот пазар и се етаблира како најдобар, број 1 бренд, кој што нуди опрема со највисока заштита од УВ А, УВ Б и УВ Ц зраците за вашите малечки, како и опрема за заштита од силна бучава и непријатни звуци,кои што можат да го оштетат слухот на вашите деца или да ги вознемират.

Сите производи се изработени од специјално безбедни материјали, и испитувани се во најдобрите лабаратории во Сиднеј, со што секој производ поседува Сертификат за безбедност и ги исполнуваат највисоките стандарди за заштитна опрема или додатоци за вашите малечки. Освен тоа што ја нудат најдобрата заштита, производите се и ултра удобни, модерни и изработени за долготрајна употреба.

Овозможете му безбедно растење на вашето дете, и зачувајте му ги здрави најважните сетила за вид и слух , како и кожата која што е преосетлива на УВ зраците,така што ќе одберете некој од нашите производи кои што се достапни во многу модерни и забавни дезени:

Антифони(пригушувачи на звук) Baby BANZ Earmuffs & Kidz BANZ Earmuffs,возраст:0-3год. и 3+ год.

X