• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Антифони
Антифони
Повеќе
Очила за сонце
Очила за сонце
Повеќе
ШЕШИРЧИЊА СО УВ ЗАШТИТА
ШЕШИРЧИЊА СО УВ ЗАШТИТА
Повеќе

Препорачуваме

Популарни

20% попуст Image Alternative text
BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Petal Pink 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 1575.00
 • 1850.00
20% попуст Image Alternative text
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Sky Blue 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 1575.00
 • 1850.00
20% попуст Image Alternative text
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на звук) за бебиња Stick & Stones 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 1830.00
 • 2150.00
20% попуст Image Alternative text
Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Kaleidoscope 0- 3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 1830.00
 • 2150.00