• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

За деца


BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Lagoon Blue 3+ години

Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно ч

 • 1850.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Sticks & Stones 3+ години

Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно ч

 • 2150.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на звук) за деца Gold 3+ години

Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно ч

 • 1850.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Graffiti 3+ години

 • 2150.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Kaleidoscope 3+ години

 • 2150.00