• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

ШЕШИРЧИЊА СО УВ ЗАШТИТА

BANZ Feel No Flare се шеширчиња за сонце,изработени од 50+ UPF супериорен материјал, кој освен што нудат 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да дише. Траката со лепенка кај двостраните, и врвката кај едностраните шешири овозможува лесно прилагодување на главата, а конструкцијата на рамката широка заштита од топлина и зрачење.

Достапни се во повеќе забавни дезени  кои им се допаѓаат на децата и нивните родители.

 • Материјал: 100% полиестер двостраните шешири и 100% памук едностраните шешири
 • UPF (Ултравиолетова заштита фактор) од 50+ ќе блокира повеќе од 97,5% од УВ А и УВ Б зраците
 • Материјалите овозможуваат дишење  и удобност
 • UPF 50+ детските шешири на BANZ® се клинички тестирани според Австралиските стандарди за заштита од UV зраците на ткаенини.
 • Возраст: Двострани шешири: 0-2 год. и 2-5 год. Еднострани шешири: 6-24м, 2-4год, 4-6год 

20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Botanical

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Jungle

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Space

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Catz

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Floral

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Jungle Mix

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Seaside

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Dark Palm Tree

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Pink Chek

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Blue Dot

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Mint Palm Tree

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF(100% УВ заштита) Vintage Rose

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Magenta Palm Tree

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF Cutesy Bugs 100% УВ заштита

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Light Palm Tree

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Pale Blue

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) Orange Stripe

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
Шеширче 50+UPF (100% УВ заштита) White Palm Tree

BANZ  шеширче за сонце,изработено од 50+UPF супериорен материјал, кој освен што нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природн

 • 1080.00
 • 1350.00
20% попуст
BANZ Шеширче со две лица 50+UPF (100% УВ заштита) Transport

BANZ двострано шеширче за сонце,изработено од 50+ UPF супериорен материјал, кој нуди 100% УВ заштита на главата на вашите малечки од сонце, исто така дозволува и кожата на главата природно да

 • 1192.00
 • 1490.00