• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

ОПРЕМА ЗА ПИКНИК


Мека постелка за пикник/плажа со водоотпорна подлога 150x200cm за 4-6 луѓе лила

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Меката постелка за пикник BANZ : * Лесн

 • 2890.00
Мека постелка за пикник/плажа со водоотпорна подлога 150x200cm за 4-6 луѓе зелена

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Меката постелка за пикник BANZ : * Лесн

 • 2890.00
Мека постелка за пикник/плажа со водоотпорна подлога 150x200cm за 4-6 луѓе кајсија

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Меката постелка за пикник BANZ : * Лесн

 • 2890.00
Торба со термоизолација голема - 40x25x30cm праска

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Торбата со алуминска внатрешнина за нос

 • 2890.00
Торба со термоизолација голема - 40x25x30cm зелена

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Торбата со алуминска внатрешнина за нос

 • 2890.00
Торба со термоизолација голема - 40x25x30cm лила

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Торбата со алуминска внатрешнина за нос

 • 2890.00
Торба со термоизолација мала - 24x15x24cm кајсија

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Торбата со алуминска внатрешнина за нос

 • 1590.00
Торба со термоизолација мала - 24x15x24cm зелена

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Торбата со алуминска внатрешнина за нос

 • 1590.00
Торба со термоизолација мала - 24x15x24cm лила

Со години, BANZ се грижи за вашите деца на отворено и на сонце. Сега остатокот од семејството може да се придружи со новата палета на BANZ пикник и пијалоци. Торбата со алуминска внатрешнина за нос

 • 1590.00