• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Очила за сонце

Лесни и издржливи, светли и шарени,  но сепак флексибилни, очила за сонце BANZ Original See No Glare ја обезбедуваат целата 100% заштита што им е потребна на очите на вашите бебиња и деца против УВ А и УВ Б зрачење и во најсончеви околности.

 • Највисок квалитет на заштитно стакло (Категорија 3)
 • 100% УВ-А и УВ-Б заштитни леќи (UV400)
 • Флексибилни, некршливи рамки од поликарбонат.(деца од 4-15години)
 • Мека гумирана носница, прилагодливо меко ластиче за глава (бебиња од 0-2год, и деца 2-5год)
 • Сертифицирани ги исполнуваат интернационалните стандарди за безбедност и квалитет
 • Достапни во многу различни дезени, модели и бои.

BANZ® Очилата за сонце ги исполнуваат интернационалните стандарди за заштита и тоа:

 • AS/NZS 1067:2003
 • BSEN 1836:2005
 • EN 1836:2005
 • EN ISO 12312-1:2012

30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Lily Pink

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго к

 • 945.00
 • 1350.00
ЈBanz Wraparound очила за сонце 4-10 години црна боја 100% УВ заштита

JBanz Wraparound се спортски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите 100% од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност

 • 1590.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Pink Camo

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Pink Camo, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што под

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Onyx/Black

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце Blue Aqua 100% УВ заштита

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Bubzee Red Dot, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за шт

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце Black 100% УВ заштита

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Retro Black, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што п

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце White 100% УВ заштита

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Retro White, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што п

 • 945.00
 • 1350.00
Banz Junior Cherry очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Bicycle Ride очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Starry Night очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Butterfly очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Green Confetiti очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Vespa Tour очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00