• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Очила за сонце

Лесни и издржливи, светли и шарени,  но сепак флексибилни, очила за сонце BANZ Original See No Glare ја обезбедуваат целата 100% заштита што им е потребна на очите на вашите бебиња и деца против УВ А и УВ Б зрачење и во најсончеви околности.

 • Највисок квалитет на заштитно стакло (Категорија 3)
 • 100% УВ-А и УВ-Б заштитни леќи (UV400)
 • Флексибилни, некршливи рамки од поликарбонат.(деца од 4-15години)
 • Мека гумирана носница, прилагодливо меко ластиче за глава (бебиња од 0-2год, и деца 2-5год)
 • Сертифицирани ги исполнуваат интернационалните стандарди за безбедност и квалитет
 • Достапни во многу различни дезени, модели и бои.

BANZ® Очилата за сонце ги исполнуваат интернационалните стандарди за заштита и тоа:

 • AS/NZS 1067:2003
 • BSEN 1836:2005
 • EN 1836:2005
 • EN ISO 12312-1:2012

30% попуст
BANZ Bubzee очила за сонце Red Dot

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Bubzee Red Dot, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата,

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
Banz Bubzee очила за сонце Navy Stars

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Navy Stars, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што по

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце Pink деца 2-5 години

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце на ретро Banz, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подо

 • 945.00
 • 1350.00
20% попуст
ЈBANZ Flyer oчила за сонце розева боја 5-12 години

Очилата за сонце JBanz Flyer се стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBANZ Flyer очила за сонце бела боја 5-12 години

Очилата за сонце JBanz Flyer се стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBANZ Dual Color oчила за сонце двојна боја црно-розева 7-15 години

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни, 
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.
Со стилски облик, оч

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBANZ Dual Color oчила за сонце двојна боја црно-бела 7-15 години

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни, 
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.
Со стилски облик, оч

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBANZ Dual Color oчила за сонце двојна боја сино-бела 7-15 години

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни, 
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.
Со стилски облик, оч

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBANZ Flyer Очила за сонце црна боја 5-12 години

Очилата за сонце JBanz Flyer се стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
ЈBanz Chameleon очила за сонце сина во зелена боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Сина во Зелена)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат во сенка

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBanz Chameleon очила за сонце зелена во розева боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Зелена во Розева боја)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат в

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBanz Chameleon очила за сонце бела во сина боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Бела во Сина боја)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат во се

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
JBanz Chameleon очила за сонце жолта во розева боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Жолта во Розева боја)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокриј

 • 1272.00
 • 1590.00
30% попуст
Banz Bubzee oчила за сонце Sky blue camo

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Sky Blue Camo, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, з

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Ocean Blue

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго к

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Petal Pink

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго к

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Blue Aqua

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго к

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Grafitti

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго к

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Kaleidoscope

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго к

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Bubzee Очила за сонце 100% УВ заштита Peace

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце BANZ дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго к

 • 945.00
 • 1350.00