• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Облека со УВ заштита

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на сончевите зраци. Дизајнирана да биде лесна и соодветна за удобност на вашето дете. Kлинички тестирани до UPF 50+ рејтинг,што претставува највисока заштита што може воопшто облека да понуди и блокира дури 98% од штетните УВ зраци и со тоа го спречува оштетувањето на кожата на вашите деца.

BANZ ® облеката е CHEMICAL FREE (без хемиски својства)!  UPF-факторот потекнува од затегнатоста и густината на ткаењето на материјалите што ги користиме. UPF факторот никогаш нема да се измие, избледи или истроши!

 • 50+ UPF супериорен материјал, блокира 98% од штетните УВ зраци
 • Погодни за престој на сонце, плажа, базен, надворешни активности
 • Погодни за капење во море,езеро,базен, брзо се сушат
 • Клинички тестирани ги исполнуваат стандардите за заштита во Австралија, Европа и др. 
 • Достапни во повеќе дезени и за различни возрасти, од 3 месеци до 10 години.

20% попуст
BANZ Едноделни костими 50+UPF заштита, Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на со

 • 1672.00
 • 2090.00
20% попуст
BANZ Едноделни костими 50+UPF заштита, Navy Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита сончевите зраци. Дизајн

 • 1672.00
 • 2090.00
20% попуст
BANZ Едноделни костими 50+UPF заштита , Sea Horse

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Диз

 • 1672.00
 • 2090.00
20% попуст
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за заштита од штетното UV влијание на сончевите

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF Navy Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Дизајнира

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF Turtle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на со

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
BANZ Маици на долги ракави 50+ UPF Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Дизајнира

 • 1400.00
 • 1750.00
20% попуст
BANZ Маици на долги ракави 50+ UPF, Jungle Mix

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Дизајнира

 • 1400.00
 • 1750.00
20% попуст
BANZ Шорцеви 50+UPF, Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Диз

 • 1192.00
 • 1490.00
20% попуст
BANZ Пелени за капење за бебиња 50+UPF, Jungle Mix

BANZ ® пелените за капење се изработени од 50+UPF супериорен материјал,и имааат вграден UV-заштитен фактор за заштита од UV сончевите зраци. Дизајнирани да бидат лесни и да пружат максимал

 • 920.00
 • 1150.00
20% попуст
BANZ Пелени за капење за бебиња 50+UPF ,Floral Pink

BANZ ® пелените за капење се изработени од 50+UPF супериорен материјал,и имааат вграден UV-заштитен фактор за заштита од UV сончевите зраци. Дизајнирани да бидат лесни и да пружат максимал

 • 920.00
 • 1150.00
20% попуст
BANZ Гаќички за капење 50+UPF Mint Floral

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание

 • 840.00
 • 1050.00
20% попуст
BANZ Гаќички за капење 50+UPF Pink Floral

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание

 • 840.00
 • 1050.00
20% попуст
BANZ Маици на долги ракави 50+ UPF Mint Floral

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на со

 • 1400.00
 • 1750.00
20% попуст
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF, Mint Floral

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на со

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF, Pink Floral

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за заштита од штетното UV влијание на сончевите зраци

 • 1272.00
 • 1590.00
20% попуст
BANZ Капа за на плажа 50+UPF (100% УВ заштита) Turtle & Bubzee

BANZ® заштитните капи за деца ги покриваат лицето, вратот и ушињата за да обезбедат максимална заштита и удобност. Не секоја детска-УВ облека е направена според стандардите на BANZ® -

 • 920.00
 • 1150.00
20% попуст
BANZ Капа за на плажа 50+UPF (100% УВ заштита) Floral pink

BANZ® заштитните капи за деца ги покриваат лицето, вратот и ушињата за да обезбедат максимална заштита и удобност. Не секоја детска-УВ облека е направена според стандардите на BANZ® -

 • 920.00
 • 1150.00
20% попуст
BANZ Едноделни костими за бебе 50+UPF заштита Pink Floral

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за заштита од сончевите зраци. Дизајнирана да биде ле

 • 1672.00
 • 2090.00
20% попуст
BANZ Едноделни костими 50+UPF заштита Mint Floral

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за заштита од сончевите зраци. Дизајнирана да биде ле

 • 1672.00
 • 2090.00