• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Момчиња


BANZ Едноделни костими 50+UPF заштита, Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на со

 • 2090.00
BANZ Едноделни костими 50+UPF заштита, Navy Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита сончевите зраци. Дизајн

 • 2090.00
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за заштита од штетното UV влијание на сончевите

 • 1590.00
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF Navy Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Дизајнира

 • 1590.00
BANZ Маици на кратки ракави 50+ UPF Turtle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на со

 • 1590.00
BANZ Маици на долги ракави 50+ UPF Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Дизајнира

 • 1750.00
BANZ Маици на долги ракави 50+ UPF, Jungle Mix

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Дизајнира

 • 1750.00
BANZ Шорцеви 50+UPF, Petrol Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Диз

 • 1490.00
BANZ Пелени за капење за бебиња 50+UPF, Jungle Mix

BANZ ® пелените за капење се изработени од 50+UPF супериорен материјал,и имааат вграден UV-заштитен фактор за заштита од UV сончевите зраци. Дизајнирани да бидат лесни и да пружат максимал

 • 1150.00
BANZ Капа за на плажа 50+UPF (100% УВ заштита) Turtle & Bubzee

BANZ® заштитните капи за деца ги покриваат лицето, вратот и ушињата за да обезбедат максимална заштита и удобност. Не секоја детска-УВ облека е направена според стандардите на BANZ® -

 • 1150.00
BANZ Едноделни костими 50+UPF заштита, Turtle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Диз

 • 2090.00
BANZ Шорцеви 50+UPF, Navy Jungle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Диз

 • 1490.00
BANZ Шорцеви 50+UPF, Turtle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,и таа има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од сончевите зраци. Диз

 • 1490.00
BANZ Маици на долги ракави 50+ UPF Turtle

BANZ ® oблеката е изработена од 50+UPF супериорен материјал,има вграден UV-заштитен фактор за дополнителна заштита од штетното UV влијание на сончевите зраци. Дизајнирана да биде лесна и соодве

 • 1750.00