• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

КОМБО ПАКЕТИ


BANZ Bubzee Комбо : Антифони и очила за сонце 100% УВ заштита Grafitti 0-3 години

Овој Комбо пакет кој се состои од Антифони (пригушувачи на бучава) за бебе 0-3 и очила за сонце за бебе 0-2 год, е идеална комбинација за да му овозможите безбедно растење на вашето малечко,и

 • 2990.00
BANZ Bubzee Комбо : Антифони и очила за сонце 100% УВ заштита Kaleidoscope 0-3 години

Овој Комбо пакет кој се состои од Антифони (пригушувачи на бучава) за бебе 0-3 и очила за сонце за бебе 0-2 год, е идеална комбинација за да му овозможите безбедно растење на вашето малечко,и

 • 2990.00
BANZ Bubzee Комбо : Антифони и очила за сонце 100% УВ заштита Peace 0-3 години

Овој Комбо пакет кој се состои од Антифони (пригушувачи на бучава) за бебе 0-3 и очила за сонце за бебе 0-2 год, е идеална комбинација за да му овозможите безбедно растење на вашето малечко,и

 • 2990.00