• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Футроли за антифони

BANZ Футролите се дизајнирани специјално за да ги соберат и заштитат вашите Антифони BANZ со големина за бебе или дете.  Футролите BANZ изработени од премиум EVA материјал, се силни, издржливи и обезбедуваат највисоко ниво на заштита , одржувајќи ги вашите Антифони безбедни, каде и да одите. Овие фенси футроли ќе ви овозможат лесно складирање на вашите Антифони додека патувате, додека сте на пауза од некој концерт, фестивал, натпревар или веселба,само “лизнете” ја футролата во вашата торба без да се грижите дали се на безбедно место. Слушалките не се вклучени !

 • Мека постава во внатрешноста на кутијата за заштита на Антифоните.
 • Вграден џеб од мрежа, за удобно сместување мали додатоци.
 • Футролите се огноотпорни и водоотпорни.
 • Лента за зглобовите вклучена за да се овозможи лесно пренесување и да се направи лесен транспорт.

20% попуст
BANZ Футрола за антифони за бебе 0-3 години lagoon blue /aqua

BANZ Футролите се дизајнирани  специјално за да ги соберат и заштитат вашите Антифони BANZ со големина за бебе. Изработени од премиум EVA материјал тие се силни, издржливи и обезбедуваат

 • 544.00
 • 680.00
20% попуст
BANZ Футрола за антифони за бебе 0-3 години onyx/black

BANZ Футролите се дизајнирани  специјално за да ги соберат и заштитат вашите Антифони BANZ со големина за бебе. Изработени од премиум EVA материјал тие се силни, издржливи и обезбедуваат

 • 544.00
 • 680.00
20% попуст
BANZ Футроли за антифони за бебе 0-3 години azalea magenta

BANZ Футролите се дизајнирани  специјално за да ги соберат и заштитат вашите Антифони BANZ со големина за бебе. Изработени од премиум EVA материјал тие се силни, издржливи и обезбедуваат

 • 544.00
 • 680.00
20% попуст
BANZ Футроли за антифони за деца 3+ години lagoon blue/aqua

BANZ Футролите се дизајнирани  специјално за да ги соберат и заштитат вашите Антифони BANZ со големина за  дете. Изработени од премиум EVA материјал тие се силни, издржливи и обезбедуваат

 • 544.00
 • 680.00
20% попуст
BANZ Футроли за антифони за деца 3+ години azalea magenta

BANZ Футролите се дизајнирани  специјално за да ги соберат и заштитат вашите Антифони BANZ со големина за  дете. Изработени од премиум EVA материјал тие се силни, издржливи и обезбедуваат

 • 544.00
 • 680.00