• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Деца


30% попуст
Banz Bubzee очила за сонце Navy Stars

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Navy Stars, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што по

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце Pink деца 2-5 години

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце на ретро Banz, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подо

 • 945.00
 • 1350.00
ЈBANZ Flyer oчила за сонце розева боја 5-12 години

Очилата за сонце JBanz Flyer се стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а

 • 1590.00
JBANZ Flyer очила за сонце бела боја 5-12 години

Очилата за сонце JBanz Flyer се стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а

 • 1590.00
JBANZ Dual Color oчила за сонце двојна боја црно-розева 7-15 години

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни, 
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.
Со стилски облик, оч

 • 1590.00
JBANZ Dual Color oчила за сонце двојна боја црно-бела 7-15 години

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни, 
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.
Со стилски облик, оч

 • 1590.00
JBANZ Dual Color oчила за сонце двојна боја сино-бела 7-15 години

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни, 
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.
Со стилски облик, оч

 • 1590.00
JBANZ Flyer Очила за сонце црна боја 5-12 години

Очилата за сонце JBanz Flyer се стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а

 • 1590.00
ЈBanz Chameleon очила за сонце сина во зелена боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Сина во Зелена)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат во сенка

 • 1590.00
JBanz Chameleon очила за сонце зелена во розева боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Зелена во Розева боја)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат в

 • 1590.00
JBanz Chameleon очила за сонце бела во сина боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Бела во Сина боја)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат во се

 • 1590.00
JBanz Chameleon очила за сонце жолта во розева боја 4-10 години

JBanz Chameleon ! (Жолта во Розева боја)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокриј

 • 1590.00
ЈBanz Wraparound очила за сонце 4-10 години црна боја 100% УВ заштита

JBanz Wraparound се спортски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите 100% од сончева светлина и одсјај. Изработените флексибилни рачки обезбедуваат удобност

 • 1590.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце Blue Aqua 100% УВ заштита

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Bubzee Red Dot, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за шт

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце Black 100% УВ заштита

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Retro Black, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што п

 • 945.00
 • 1350.00
30% попуст
BANZ Retro очила за сонце White 100% УВ заштита

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Retro White, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што п

 • 945.00
 • 1350.00
Banz Junior Cherry очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Bicycle Ride очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Starry Night очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00
Banz Junior Butterfly очила за сонце 100% УВ заштита

Стилски очила за сонце,за деца со авантуристички дух, кои ги штитат очите од сончева светлина и одсјај. Изработените лесни флексибилни рачки обезбедуваат удобност, а UV400 леќите ги блоки

 • 1590.00