• +389-76-404-201

  09-17ч телефонска поддршка

 • info@kidscarewears.com

  Емаил поддршка

 • Бесплатна достава

  на нарачки над 1000ден.

Антифони

BANZ Hear No Blare Антифоните се вистински избор, за да ги зачувате вашите најмили од оштетување на слухот предизвикан од бучава (NIHL) или да спречите вознемиреност кај бебињата и децата предизвикана од непријатни звуци и бучава. Дополнително, тие се шарени, привлечни и долготрајни.

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото,и не ги изолираат тивките,нормални тонови, за сепак  бебето/детето да може да ги слуша гласовите на своите родители и амбиентални звуци,така што тоа ќе се чувствува безбедно и сигурно.

Антифоните се совршени за сите гласни активности, и тоа:

 • За настани со многу врева како што се: свадба,веселба, фестивал, концерт, карневал, забава, спортски настани, или моторни трки.
 • Кога ќе одите на патување заедно со вашето бебе/дете
 • Кога ќе го однесете вашето дете надвор на Новогодишна ноќ или Божиќен пазар.
 • Кога правите реновирање во вашиот стан,куќа или градина и се создава многу врева, како што се дупчење, рушење или косење трева.
 • Кога еден брат или сестра има концерт, има претстава или спортски настан, мислете и на ушите на другиот брат или сестра и остатокот од семејтвото.

Карактеристики:

 •  Специјално изработени чашки за мали уши за заштита
 •  Меко-пернично обложени венче за глава и чашки за уши што нудат удобност
 •  Ниска затегнатост на лентата за глава за да се избегне „притисок на главата“
 •  Лесни и преносливи за секојдневна употреба
 •  Тестирани,поседуваат Сертификат така што исполнуваат интернационални стандарди за безбедност и квалитет
 •  Возраст: од 0-3години , и 3+ години

BANZ® Антифоните,штитници за слухот ги исполнуваат интернационалните стандарди за заштита и тоа:


BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Petal Pink 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 1850.00
Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Kaleidoscope 0- 3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 2150.00
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на звук) за бебиња Stick & Stones 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 2150.00
BANZ Bubzee Антифони (пригушувачи на бучава) за бебиња Sky Blue 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 1850.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Lagoon Blue 3+ години

Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно ч

 • 1850.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Sticks & Stones 3+ години

Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно ч

 • 2150.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на звук) за деца Gold 3+ години

Без разлика дали станува збор за летен фестивал, спортски настан или концертна ноќ, овие штитници за уши ќе станат ваш сојузник,во спречување на гласните звуци и бучава, да ви создадат непријатно ч

 • 1850.00
BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Peace 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 2150.00
BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Orchid 0-3 години

Антифоните BANZ нудат најдобра заштита на слухот кај вашите бебиња и деца, така што ги пригушуваат гласните тонови и силна бучава до степен безбеден за увото, но сепак не ги изолираат тивките тонов

 • 1850.00
BANZ Bubzee Антифони ( пригушувачи на бучава ) за бебиња Transport 0-3 години

 • 2150.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Graffiti 3+ години

 • 2150.00
BANZ Kids Антифони (пригушувачи на бучава) за деца Kaleidoscope 3+ години

 • 2150.00