• +389-76-404-201

    09-17ч телефонска поддршка

  • info@kidscarewears.com

    Емаил поддршка

  • Бесплатна достава

    на нарачки над 1000ден.

Очила за сонце

Зошто моето дете треба да носи очила за сонце?

BANZ® Очилата за сонце се неопходен и важен додаток, за да ги заштитите очите на бебињата и децата од штетните зраци на УВ светлината. Децата откако ќе се родат, до околу 10 години, немаат филтри во окото за да можат да ги блокирааат УВ-зраците. Всушност, може да направите повеќе штета на окото ако ставите инфериорни ...

Прочитај повеќе
Earmuffs

Како да се справите со чување на децата и работата од дома

Ковид-19 не принуди сите да седиме дома, па повеќето се приморани и своите работни обврски да ги обавуваат од својот дом. Сите со мали бебиња/деца,знаат колку може да биде напорно и стресно тоа, особено кога се надевате дека детето ќе поспие подолго,за да може на раат да ги завршите обврските.

Прочитај повеќе